Find vej på Århusbakken

Her kan du hente kortet til turen Find-vej på Århusbakken eller fordybe dig i en lidt fyldigere version af historien
til de enkelte poster. Bare tryk på posterne i venstre side, på med løbeskoene og hent kortet her.

Det kræver lidt koncentration!

Kort, billeder og historie

For at komme på Find-Vej-orienteringsløb skal du hente kortet over posterne og printe det ud. Det er lettest at bruge farve-udgaven, men du kan sagtens bruge det i sort/hvid også. Kortet har to sider og tanken er at man printer på begge sider af arket. Så der er en side med bykort og billeder af detaljer fra hvert sted og en side med korte historier om det forskellige steder.

Løs opgaven – og få et diplom

Brug kortet til at finde rundt fra post til post. Når du med kortet har fundet det rigtige sted for en post, skal du se dig om og finde ud af hvilket billede der passer til posten. Hvert billede rummer en detalje fra posten. På billederne er der også et bogstav – sæt det ind på postnummeret på linjen under kortet. Til sidst vil der stå en besked på linjen – hvis du gør som der står kan du finde den 21. post – Post X og få et diplom.

En længere historie

Sammen med hver post er der en ganske kort historie om stedet eller bygningen. Hvis du har lyst til at læse mere, har vi lagt en lidt længere historie ud på siden her. Find historierne i menuen til venstre.
Hvis du har en smart-phone med internetadgang kan de lange historier også læses på telefonen. Bare skan QR-koden på det udprintede ark og få et link til siden med den længere historie. Så kan historierne læses på telefonen på stedet.

WikiSilkeborg

De lange tekster er suppleret med relevante links til Silkeborgs lokalhistoriske Wikipedia WikiSilkeborg. Derfor kan du efter hver historie læse videre og finde ud af mere om Silkeborg og byens historie. Gå på opdagelse på wikisilkeborg.dk